LIGGING

COMFORTABEL 
WONEN AAN
de rand
van de stad

Gezellig wonen aan het water in een BEN-woning met fraaie architectuur in een natuurlijke setting vol rust en openheid. Dat is waar Watersnip voor staat.

IDEAAL GELEGEN
Watersnip 
Diest
Verkoopskantoor
Watersnip Diest
NMBS
Station
AZ Diest
Hospitaal
School
campus
Cultureel
Centrum
Begijnhof
Diest
Park /
Recreatiedomein

EEN OASE VAN
SERENITEIT EN GROEN

Wonen in Watersnip betekent dat je beschikt over het comfort van wonen in een stad en tegelijk geniet van het kalmerende en inspirerende effect van water. Je laat je onderdompelen in een oase van sereniteit en groen. Of je nu als jongvolwassene je eerste eigen stek wilt kopen, als gezin wilt genieten van de voordelen van een stad, als koppel je huis wilt inruilen voor een comfortabel appartement, of als investeerder op zoek bent naar interessant beleggingsvastgoed: in Watersnip vind je de woning die helemaal bij je past. 

VLOT
WOON-WERKVERKEER

Watersnip ligt op een steenworp – maar buiten gehoorsafstand – van het station van Diest. Na een korte wandeling stap je zonder parkeerproblemen op de trein naar je bestemming. Vanuit het station van Diest heb je uitstekende treinverbindingen naar Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent en Hasselt.  En dankzij de nabijheid van de autosnelwegen E313 en E314 zijn de grote steden vlot bereikbaar. Ga je werken met de fiets? Dan verplaats je je gemakkelijk en veilig via de nog aan te leggen fiets-o-strade en fietsbrug.

DICHT
BIJ ALLES

Wonen in Watersnip betekent niet alleen zorgeloos woon-werkverkeer. Door de uitstekende ontsluiting van Watersnip ben je te voet of met de fiets zo in het gezellige centrum van de stad. Winkels, horecazaken, apothekers, dokterspraktijken, ziekenhuizen, scholen ... alles ligt dichtbij. Je geniet in Watersnip van alle voordelen en faciliteiten die Diest te bieden heeft. Alle functies van een centrumstad zijn in Diest aanwezig.

KEER TERUG