meer dan 95% verkocht!

35

APPARTEMENTEN

2

PENTHOUSES

35

APPARTEMENTEN

2

PENTHOUSES

20

APPARTEMENTEN

2

PENTHOUSES

18

APPARTEMENTEN

2

PENTHOUSES

1

COMMERCIËLE RUIMTE

WATERSNIP DIEST

95%
verkocht

Stijlvol
INTERIEUR en
hoogwaardige
afwerking

Penthouses - UITVERKOCHT
3-slaapkamer appartementEN UITVERKOCHT
2-slaapkamer appartement allerlaatste kans!
1-slaapkamer appartement - UITVERKOCHT

Penthouses
UITVERKOCHT

3-slaapkamer appartementEN
UITVERKOCHT

2-slaapkamer appartement
allerlaatste kans!

1-slaapkamer appartement
UITVERKOCHT

Elk appartement is voorzien van een leefruimte met maximale lichtinval en een ruim terras met zicht op het water en het groen. Elke woning heeft naast een bergruimte in de woning zelf, ook nog een privatieve kelderberging in de ondergrondse parkeergarage.
 
Een hoogwaardige afwerking is ons paradepaardje.

Alle appartementen en penthouses zijn BEN en worden hoogwaardig afgewerkt met inloopdouches, hangtoiletten, KOVERA-maatwerkkeukens met kwaliteitsvolle toestellen én werkbladen in composiet, individuele warmtepompen, PV-panelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, ecologische ‘Cradle to Cradle’ puur keramiek tegelvloeren van MOSA en in de penthouses Europese (Frans-) eiken parketvloeren van HABO. De hoge plafondhoogtes in de leefruimtes, gaande van 2,70 tot 2,90 meter, zorgen voor een exclusieve woonbeleving. De plafondhoge raampartijen zijn voorzien van hoogrendementsglas en creëren samen met de glazen balustrades aan de prachtige terrassen een gevoel van ruimte en vrijheid. Enjoy the view!

Wij garanderen 100% voltooiingswaarborg.

ONDERGRONDSE
PARKEERGARAGE

De ondergrondse parkeergarage loopt onder de vier villa’s door en heeft 98 privatieve autostaanplaatsen en 21 garageboxen én verschillende gemeenschappelijke fietsenbergingen. Bovendien beschikt ieder appartement over een individuele berging. Samen met de bovengrondse bezoekersautostaanplaatsen zorgen wij voor zorgeloos parkeren. 


BEKIJK PLAN
KEER TERUG